Keiko has finally died!!!

Keiko

After the whole ordeal with this damned killerwhale, I’m glad to announce that the milliondollar nightmare (compared to the starving Africans cliché) finally kicked it today: the 13th of December 2003. We are glad to get rid of you, you’ve been nothing but trouble, and nobody liked your films anyway! Rip, though!

7 thoughts on “Keiko has finally died!!!

 1. Hva faen har den føkkings hvalen gjort?

  Den svømte fredelig i havet. Så ble den tatt av noen teite mennesker og voldtatt/misbrukt/mishandlet osv i mange år. Den får til og med fysiske misdannelser (ryggfinnen er skjev pga fangenskap). Så er det noen hippie folk som vil sette den fri og fronte en eller annen sak. Etter at den først hadde tilpassa seg å bo i et føkkings basseng, skal den gå gjennom et helvete for å kunne bo i havet igjen. Et marerit, med flyreier, og bare kanner med vann rundt den. Nesten død flere gang. Utslett over hele seg. Tørr blir han og, så kommer han seg i havet. Han svømmer rundt omkring i sin egen verden, og så skal de forbanna gjøkene i Norge tjene penger på å ha safari til å besøke han. En masse styr og piss.

  Så, her har vi et liv til en hval. En masse uønska oppmerksomhet, et ødelagt liv osv osv. Ikke nok med det, så blir han (hvalen) hata av en masse folk, for noe han ufrivillig måtte gjennomgå. Folk er blind og set ikke at det er verden det er noe føkkings galt med, ikke den forbanna hvalen.

  Igjen skuffer du Sigge ved å plasere skylda på en helt fette uskyldig hval, som kun ble brukt av en sterkere makt og ikke kunne forsvare seg.

  Blir det samme som å si skyt alle i Afrika, så vi i rike land kan leve uten å ha på samvitigheten at noen har det MYE dårligere enn oss (enda de rike landenes kolonipiss osv er skyld i at afrika er det afrika er)!

  Selv gir jeg blaffen i den forbanna hvalen. Men folks blindhet rundt hele greia gjør meg forbanna.

  Hvalen vil sikkert ha det bedre som død, enn da han levde!

  Takk for meg!

  MiB

 2. Det er et jævla dyr, MIB. Det er folk som har det helt for jævlig her i verden, og så bruker vi x ant. miller på et jævla dyr (som jeg er helt enig med deg aldri burde vært mishandlet). Jeg er bare så lei av the whole cherade (o.l.).

 3. Ja, men det er menneskene det er noe galt med. Det er ikke slik at de pengene som er brukt på den forbanna hvalen ville vært brukt til noe FORNUFTIG hvis den ikke hadde eksistert. Ikke hadde de pengene kommet de som virkelig trenger dem til gode. Men brukt på andre meningsløse ting.

  Med Keiko fikk vi nok en gang vist at det er masse hjernedøde folk som gidder å bruke en masse penger på en forbanna hval. Som i stedet kunne kommet noen av de MANGE problemene vi har i verden. I dag så har vi lite av de problemene i Europa, men fortsetter det slik det ser ut til å fortsette så vil vi også få store problemer etter hvert. Men, det virker ikke som om det kommer til å gå opp for oss før det er for sent.

  Så igjen, det er ikke noe galt i hvalen som i hvalen, men det er noe seriøst galt med menneskene!

  Som du skrev det så skrev du om at det var hvalen som var problemet. Uten den så hadde pengene blitt brukt fornuftig. Det er det som pisse meg off at folk ikke fatte. At hvalen er mat, det er jeg helt enig i i utgangspunktet!

  Og kaller du meg bolsjevik igjen, så kan jeg komme til å gjøre noe som jeg må sone 21 år for. :-)

  Opphever boikotten midlertidig!

  MiB

 4. comment er så enig med deg sigg at det er helt utrolig når det gjelder Keiko. Snakk om bortkastede penger. Litt trasig at du har forlatt Salangen da

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.